КАМПАНИЯТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ СРЕЩУ НЕЗАКОННИТЕ ОБЩИНСКИ ТАКСИ ПОЖЪНА ГОЛЯМ УСПЕХ В БУРГАС PDF Print E-mail
Четвъртък, 13 Октомври 2011 17:57

На 13.10.2011 късно вечерта приключиха срещите с граждани и граждански организации на Гражданска Инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ с участието на Иван Груйкин, Георги Христов, Роман Майевски (председател на СПРАВЕДЛИВОСТ в Бургас) и други представители на местната организация в морския град. Проведените срещи предизвикаха голям интерес към дейността на ГИС и нейната ангажираност на страната на гражаданските права и защитата на техните интереси.

Заведеното дело срещу наредба "такса смет" в Бургас се е популяризирало всред засегнатите граждани и юридически лица. Жив ентусиазъм предизвика възможността за включване на нови жалбоподатели към заведената вече жалба. Браншовите и съсловни организации се мобилизираха да организират масовост на това участие. За целта , ГИС ще подготви единен формуляр за сваляне от нашият сайт, с който всеки желаещ и засегнат от съответните наредби ще може да се включи към акцията.

В същото време на местната организация на ГИС бе предложена постоянна връзка и сътрудничество във всички наши действия. Следващото от които е завеждане на жалба с/у цялата наредба за местните такси на Общински Съвет Бургас.

Последно променен на Четвъртък, 10 Ноември 2011 14:56

You are here  : Начало ДЕЙНОСТ КАМПАНИЯТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ СРЕЩУ НЕЗАКОННИТЕ ОБЩИНСКИ ТАКСИ ПОЖЪНА ГОЛЯМ УСПЕХ В БУРГАС