Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

BG –Прокуратурата в действие: „Дано” ама „Надали”! PDF Print E-mail
Written by СПРАВЕДЛИВОСТ   
Вторник, 23 Април 2013 18:12

Адв. Диньо Бозаджиев, Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

Адв. Диньо Бозаджиев, Гражданска инициатива Справедливост

От седмица насам сме свидетели на невиждани подвизи на BG-Прокуратурата:

Мобилизирала е цялото си пиар войнство да чете що де види: от „жълтите вестници” та чак до сайта „Биволъ”. И де що прочете, тутакси прави светкавичен правен анализ, прави справка с практиката на Върховния съд за приложение на законите /отпреди 10.11.1989 г. насам/ и матросовски прилага закона: Образува преписки и дела срещу „знайни” /отдавна известни за цялото все още присъстващо в България население/ дейци на почти четиригодишното управление.

„Независимите„ медии аплодират!

Гротеска!

Едва ли здравомислещият човек в псевдодържавата България допуска, че „момчето от Пловдив” е набрало кураж и е толкова всеотдайно на закона, че е загърбило менторите си, та чак е тръгнало срещу тях.

Като ще парадираме колко сме лоялни към законите на България, г-н Цацаров, нека отговорите на няколко елементарни въпроса:

1. Каква е оценката Ви към днешна дата на наследството на предшественика Ви – настоящият „велик” конституционен съдия Борис Велчев – общият любимец на Първанов и Борисов /Плевнелиев/? Тя различава ли се от оценката Ви при конкурса за Главен прокурор преди два месеца и ако – по какви причини?

2. Като как г-н Роман Василев – възпитаникът на Симеоновската „магнаурска”школа /адекватна на „Кеймбридж” днес/ хем Ви подведе да подписвате незаконни подслушвания, хем и той е бил”подведен”, хем е извънземен професионалист?

3. Как така се „самосезирахте” по анонимни информации за престъпленията на г-н Флоров – шеф на ГДБОП, а за други сигнали – не сте сезирани!? Какъв е критерият Ви за преценка – „Що е то законосъобразно сезиране на Прокуратурата и има ли то почва у нас”?

4. И като се самосезирахте в рамките на часове, „защо не се самосезирате” по логичния въпрос:

Кой и кога в рамките на оперативните служби – ДАНС и пр. е събрал достатъчно данни за образуване на наказателно производство срещу господина Флорова /назначен от БСП –министъра Миков и бетониран на поста шеф на ГДБОП от ГЕРБ – министъра Цветанов/ и е УКРИЛ ТЕЗИ ДАННИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА , ПОРАДИ КОЕТО ТЯ ЕДВА СЕГА НАУЧАВА ЗА ТЯХ И ОБРАЗУВА НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО ЗА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!?

ТОВА САМО ПО СЕБЕ СИ Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – поне според действащия Наказателен кодекс на територията - Република България.

Г-н Цацаров мълчи по този въпрос? Защо ли? Може би чака указания? От кого ли?!

Като си отговорим на този въпрос, ще си обясвим и логиката на заглавието. Защото направи ли тази крачка Прокуратурата - това означава да прекрачи фаталната линия: От ниво „изпълнители” към ниво „поръчители” /КУКЛОВОДИ/. Ще го направи ли г-н Цацаров?

„ДАНО”, ама – „НАДАЛИ”!?

Защото за останалите все още на територията на Р Българпия мислещи хора е повече от ясно, че настоящите подвизи на Главния прокурор са следствие от „мнение” на хора от досегашните /и непроменени от повече от две десетилетия/ ментори на властимащите, които вече са си избрали нов слугинаж /справка 12 май!/.

AddThis Social Bookmark Button
Последно променен на Вторник, 23 Април 2013 18:29
 

Add comment

Security code
Refresh

Адв. Иван Груйкин в ТВ Скат - зависимата съдебна система, защо няма съд за политици

FACEBOOK

Харесай spravedlivost.net

Адв. Иван Груйкин в Нова ТВ - за незаконните такси на държава и общини

Присъедини се към страницата ни във Фейсбук

Д-р Кацаров за държавната политика в здравеопазването

Общото между социализма и нацизма

Какво е Капитализъм и кое е общото между Социализъм, Фашизъм, Комунизъм и Нацизъм

Пресконференция на Справедливост в Русе 15.02.2012

ПЕТИЦИЯ

Петиция за Лустрация агентите на Държавна Сигурност на Комунистическа България

Media RSS


You are here  : Начало ДЕЙНОСТ BG –Прокуратурата в действие: „Дано” ама „Надали”!