Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

Защо няма да гласувам на 12 май PDF Print E-mail
Written by СПРАВЕДЛИВОСТ   
Четвъртък, 02 Май 2013 08:04

адв. Диньо Бозаджиев, Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТДнес чета в един вестник, че скандалният със съдържанието си запис на разговор между лицето Бойко Методиев Борисов, магистрата Кокинов и обвиняeмия /бивш министър и бизнес другар на „бившия”министър председател – лицето Бойко Борисов, Мирослав Найденов, битуващ в публичното пространство като „Миро Мършата” е довел до конкретен резултат: Магистратът Кокинов щял „да проговаря за Цецо”. Подзаглавието е : „За да се спаси прокурорът ще признае как са го натискали...”

Коментарът не се ангажира със сексуалните изражения на „натискането” и мястото на господин Кокинов в този процес, предвид съдържанието на публикувания запис на срещата и разговора между тримата, а с някои по-важни аспекти от поведението на въпросните лица с оглед на доскорошното им служебно положение.

Първи въпрос?

Нивото на тази лица, представляващи управляващия елит е трагико-комично. Относно оценката за управляващия-лицето Бойко Методиев Борисов и съдружниците му от изпълнителната власт, едва ли някой се учудва на интелектуалното им, морално и друго обществено значимо ниво. Оценката е еднозначна – трагедия!

Коментарът в случая се отнася за така нар. „независима” съдебна власт, в която „Лукановската” конституция вкара и Прокуратурата.

„Лукановската” Прокуратура вече изпълни задачата си: „Амнистира” заграбването на труда на две поколения българи и бе акушер при „раждането” на настоящия елит на България – икономически и политически.

Днес, обаче, след двайсетгодишната си тотална деградация „елита” е паникьосан от това, което е създал. Нито знае какво да прави, нито знае какво да промени. Иска обаче ДОВЕРИЕ! Ако това не е върхът на цинизма, не зная какво друго би могло да бъде. Дребен детайл: „Лютви Местан: ДПС отново ще управлява!”. Май нито БСП, нито ГЕРБ имат нещо против – стига да е заедно с тях!

Осъзнава обаче, че всяка положителна промяна за народ и държава минава през тоталното му историческо отрицание. С всички субективни последици.

Втори въпрос?

Що е независима Съдебна власт?

Ще ни отговори г-н Кокинов, за да спаси кожата... /ако е вярно твърдяното във в. „Галерия”, че вече се е провикнал „гороломно”: „Ще призная как ме натискаха!?/Цецо/.

Та да се върнем на заглавието: „Нито „елитът” ни е елит, нито мафията ни е мафия. Щом стане въпрос за собствената кожа, местната интерпретация на закона за омертата не действа, и...

„Бате, ще предавам”! /това е цитат от репликата на един арестуван към съратника му при разминаването им пред килиите на ареста на „N-то” РПУ на МВР в България – след като е получил порядъчно количество бой – „стимулант” към искрено разкаяние за извършените кражби/.

Аналогията между арестувания, лицето Найденов, лицето Кокинов и незнайно още кои „бушони” НЕ Е СЛУЧАЙНА.

Та затова, няма да гласувам. По правилата и заложената схема на банкрутиралия български „елит”!

AddThis Social Bookmark Button
Последно променен на Четвъртък, 02 Май 2013 08:11
 

Add comment

Security code
Refresh

Адв. Иван Груйкин в ТВ Скат - зависимата съдебна система, защо няма съд за политици

FACEBOOK

Харесай spravedlivost.net

Адв. Иван Груйкин в Нова ТВ - за незаконните такси на държава и общини

Присъедини се към страницата ни във Фейсбук

Д-р Кацаров за държавната политика в здравеопазването

Общото между социализма и нацизма

Какво е Капитализъм и кое е общото между Социализъм, Фашизъм, Комунизъм и Нацизъм

Пресконференция на Справедливост в Русе 15.02.2012

ПЕТИЦИЯ

Петиция за Лустрация агентите на Държавна Сигурност на Комунистическа България

Media RSS


You are here  : Начало ДЕЙНОСТ Защо няма да гласувам на 12 май