Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

Позиция на СПРАВЕДЛИВОСТ PDF Print E-mail
Written by СПРАВЕДЛИВОСТ   
Неделя, 16 Юни 2013 12:07

Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТУважаеми съмишленици и приятели,

все по-трудно успяваме да намираме необходимите изразни средства, които изисква културата на общуване, за да изразим несъгласието си с продължаващите абсурди в управлението на страната.

В последните няколко дни сме свидетели на това как наследниците на една комунистическо-партизанска върхушка се опитват тотално, брутално и безпардонно да обладаят народа на България, който те системно и последователно изнасилват с ежедневните си престъпления на юридическите и моралните закони на обществото ни.

Свидетели сме на една развихрила се идеология на партизанщина, която с времето се трансформира в милиционерщина, разраствайки се до зараза наречена Държавна сигурност. Тази зараза обхвана една шайка политици на новото време, които я наследиха от бащите си.

Същите политици искат да превърнат заразата в епидемия и да разрушат всякакви остатъци на гражданство и нормалност в изнемогващото ни общество. Опитите за тотален контрол в системата на МВР, ДАНС и Държавата чрез назначаването на Делян Пеевски за ръководител в агенцията целяха точно това. Временното им отстъпление от това намерение е добре спечелена битка от българското гражданско общество, но опитите на политиците да наложат пълен и порочен контрол над държавността няма да спрат. Бандата милиционери, които дърпат конците на неосъществения национален преход от социализъм към демократично общество няма да се откажат лесно и ще намерят друг инструмент, който да използват в този процес. Бруталните им опити да изсмукват всички ресурси на държавата ще продължат с възобновяване на проекти като АЕЦ „Белене” и "Бургас-Александруполис" (проект отхвърлен от референдум и отрицателен ОВОС), за да продължи робската зависимост от един друг много по-мащабен проект на ченгесарската идеология наречен руско правителство. Идеологията и отрочетата на КГБ и Държавна сигурност са тези, които ни управляват днес и коренът на техните планове и намерения е във фундамента на Злото.

Ето защо ние не вярваме във временното отстъпление на правителството и смятаме, че те ще продължат политиката на национално унищожение. Ето защо смятаме, че протестите трябва да продължат. Защото съвременните методи на цивилизовано въздействие върху властта не помагат. Властта не се впечатлява от нашето говорене, но ще обърне внимание ако извикаме в ушите й. Продължаваме да настояваме за оставка на кабинета „Орешарски” и за незабавна промяна на Изборния кодекс и провеждане на мажоритарни избори.

Приканваме всички наши съмишленици да се включат в протеста. Нека да се съберем днес в 18.00 часа пред офиса на ГИС на ул. „Алабин” 40, от където ще се отправим към Министерски съвет, за да се слеем с други съпричастни българи.

AddThis Social Bookmark Button
Последно променен на Неделя, 16 Юни 2013 12:21
 

Add comment

Security code
Refresh

Адв. Иван Груйкин в ТВ Скат - зависимата съдебна система, защо няма съд за политици

FACEBOOK

Харесай spravedlivost.net

Адв. Иван Груйкин в Нова ТВ - за незаконните такси на държава и общини

Присъедини се към страницата ни във Фейсбук

Д-р Кацаров за държавната политика в здравеопазването

Общото между социализма и нацизма

Какво е Капитализъм и кое е общото между Социализъм, Фашизъм, Комунизъм и Нацизъм

Пресконференция на Справедливост в Русе 15.02.2012

ПЕТИЦИЯ

Петиция за Лустрация агентите на Държавна Сигурност на Комунистическа България

Media RSS


You are here  : Начало ДЕЙНОСТ Позиция на СПРАВЕДЛИВОСТ