Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

Що е то протест и има ли почва той у нас PDF Print
Written by СПРАВЕДЛИВОСТ   
Вторник, 15 Декември 2015 05:17

 

или "Часът на истината"                                                                                             адв. Диньо Бозаджиев

Политиката е изкуство на възможното. В българския вариант – политиката е изкуство на възможния ни интерес – в буквалния смисъл.

Че така нар. „реформатори“ се провалиха като политици е видно за всеки що годе мислещ  и пребиваващ на територията България данъкоплатец / реален , а не виртуален/.

Че същите те – преследвайки интереса си / който не е задължително да съвпада с интереса на средно статистическия български данъкоплатец/  в момента са обществено полезни  - също е ясно.

И тъй като видимо от глупост, инерция или четене на  „революционна  литература“  са в пълна неадекватност  / ако са искрени в изявленията си/ относно реалните методи за въздействие над българската олигархия, която уверено ни води към края на държавата България: им даваме идея:

- Вместо 1000 човека по кръстовищата на София в пиковете часове, 100 човека всеки парламентарен ден пред официалния вход на  така нар. „Народно“ събрание с:

- Домати, лук, развалени яйца, стари обувки и пр. / БОСИЯ  им показа какво могат да правят с тях/

Време : от 8,30 часа – при пристигането на „народните“ избраници.

Правен аспект: Наличието на обществено значим проблем според протестиращите, който и е такъв, и е от компетентност на тези лица /“народните“ избраници/ и не е решен от тях – дава конституционното право на гражданите да протестират за това с посочените по-горе средства. Това действие според българския съд е ненаказуемо, тъй като не е нарушение на българските закони.

Такива действия на Николай  Колев – Босия – сам и в редки случаи подкрепен от група младежи извади от равновесие мутренската система.  Начинаещите в кариерата си съдии от Софийски районен съд – казаха „ БАСТА“ на мутрите. Те имаха кураж!

Да видим как стои този въпрос при – РЕФОРМАТОРИТЕ!?

 

AddThis Social Bookmark Button
 

Add comment

Security code
Refresh

Адв. Иван Груйкин в ТВ Скат - зависимата съдебна система, защо няма съд за политици

FACEBOOK

Харесай spravedlivost.net

Адв. Иван Груйкин в Нова ТВ - за незаконните такси на държава и общини

Присъедини се към страницата ни във Фейсбук

Д-р Кацаров за държавната политика в здравеопазването

Общото между социализма и нацизма

Какво е Капитализъм и кое е общото между Социализъм, Фашизъм, Комунизъм и Нацизъм

Пресконференция на Справедливост в Русе 15.02.2012

ПЕТИЦИЯ

Петиция за Лустрация агентите на Държавна Сигурност на Комунистическа България

Media RSS


You are here  : Начало