Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

Солидарност с Босия PDF Print
Written by СПРАВЕДЛИВОСТ   
Понеделник, 25 Юни 2018 04:00

 

Сдружение „Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ” заявява своята подкрепа за каузата на Николай Ганчев Колев /БОСИЯ/ срещу корупцията , разяждаща основите на обществото ни.

Акт на гражданска доблест и човешко достойнство е започнатата на 13.06.2018 г. гладна стачка от БОСИЯ срещу демонстративното бездействие на държавните институции- Министерство,Министерски съвет, Прокуратура , во главе с депутатите от „Народното” събрание, на сигналите и информациите му за ширеща се от години корупция в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” , подопечна на Министъра на транспорта – Ивайло Московски, свързана с циничната продажба на свидетелства за правоуправление на МПС – последицата от която са стотиците и хиляди избити и осакатени по пътищата и улиците български граждани от неграмотни и некадърни шофьори.

Продължилата 5 месеца през 2016 година „Томатина” срещу депутатите , приключи с пълен крах на репресивните органи – СДВР, Прокуратура, Столична община. Българският съд официално , в съдебни актове призна незаконните им актове и най-важното - правото на гражданина на Р. България да се отнася реципрочно унизително към „народните си избранници”, изменили им - на клетвата си и Конституцията.

След съдебното фиаско / в над 30 дела пред административните и наказателните съдилища/, Системата прилага днес филигранните методи на комунистическия режим – пълно информационно затъмнение : за реабилитацията на временно отстранените /по „необходимост”/от нея корумпирани служители и възстановяването им на работа, за „изчистване” на системата от несистемни играчи – позволили изтичане на информация за корупционните схеми и в крайна сметка - за подновения протест на Босия срещу Системата.

Почти една седмица от заявяването и започването на гладната стачка, в публичното пространство цари пълно мълчание. Въпреки , че мястото й е пред входа на Народното събрание – пъкащо от „дръжки на микрофони”. Това мълчание е най-голямото доказателство за обективността на 111-то ни място в света в класацията за свобода на медиите и успешното превръщане на човека, обитаващ „Територията българия” в зомбиран оксиморон.

Медийната тишина съчетана с обезверяването и оскотяването на голяма част от българите е идеално оправдание за мълчанието ни на случващото се , дори когато цената е - човешки живот. Който един достоен българин залага срещу кауза.

Може би , ако Апостолът беше жив, щеше само въздъхне с: „Народе-е-е!!!”.

AddThis Social Bookmark Button
 

Add comment

Security code
Refresh

Адв. Иван Груйкин в ТВ Скат - зависимата съдебна система, защо няма съд за политици

FACEBOOK

Харесай spravedlivost.net

Адв. Иван Груйкин в Нова ТВ - за незаконните такси на държава и общини

Присъедини се към страницата ни във Фейсбук

Д-р Кацаров за държавната политика в здравеопазването

Общото между социализма и нацизма

Какво е Капитализъм и кое е общото между Социализъм, Фашизъм, Комунизъм и Нацизъм

Пресконференция на Справедливост в Русе 15.02.2012

ПЕТИЦИЯ

Петиция за Лустрация агентите на Държавна Сигурност на Комунистическа България

Media RSS


You are here  : Начало