БЪЛГАРИЯ – ДНЕС PDF Print
Четвъртък, 18 Октомври 2012 11:23

Адв. Диньо Бозаджиев, Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

Адв. Диньо Бозаджиев, Гражданска инициатива Справедливост

Няколко събития в последните 10 дни могат да бъдат отбелязани като „светлата седмица” на българската управляваща олигархия.

Старателно прикриваната общност на интереси, отстъпи в ситуациите на общите интереси от ниво - висш ранг. Демократичните принципи, лицемерно декларирани от тях неизбежно в тези случаи им изиграват лоша шега. Наистина демокрацията не е нещо свръх, но света не е измислил нещо по-добро. И в тези редки случаи е театралната сцена , на която клоуните на така нар. политически елин свалят маските.

Периодично с оглед мандатността на определени органи, които по конституционните си правомощия са в състояние да променят статуквото в държавата като цяло и да срутят 23 годишния порядък /пардон – 68 годишния/, управляващия елит гузно демонстрира пълно съгласие и единодушие в общите интереси и загърбва театралните противопоставяния и ежби – няма ГЕРБ, няма БСП, няма ДПС – има общ интерес на всички.

Всички бяхме свидетели на трогателното единодушие, с което бяха разпределени и избрани – нагло и безцеремонно, напук на всички прокламирани идеи и принципи, дори и пред посланици от ЕС и външни наблюдатели на „тържеството на демокрацията” в България – членовете на парламентарната квота от 11 души за Висш съдебен съвет. Който назначава, повишава, наказва и пр. всички съдии, прокурори и следователи в Р България. Който ще избере поредната кукла на конци наречен Главен прокурор. Която трябва да продължи да държи отворен чадъра над престъпния управляващ елит.

Днес, всички сме свидетели на трогателното признание на бившия комсомолски секретар и настоящ демократ и ПРЕЗИДЕНТ на Република България, представителното лице на „дясната” партия ГЕРБ – член на дясната Европейска народна партия, с което той определи за КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ от президентската квота за следващите 9 години ШЕФЪТ НА ПРАВНИЯ ОТДЕЛ НА БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ И НАЛОЖЕН ОТ НЕГО КАТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР – ВНУК на член на Политбюро на ЦК на БКП – БОРИС ВЕЛЧЕВ.

Лицето, което през последните 7 години битуваше като ГЛАВЕН ПРОКУРОР.

През това време освен да бетонира статуквото на разбитата орда на аварите, каквато представлява ПРОКУРАТУРАТА след хунвейбините в нея – Татарчев и Филчев, Велчев не стори нищо, поради това е ВЪЗНАГРАДЕН ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ. ЧАСТ ОТ СДЕЛКАТА!

Как ли ще обясни менторът на Президента – Лицето Бойко Борисов, парадокса, че човекът който 2 години бездейства на сигналите за злоупотребите на комунистическата върхушка покрай проекта „Белене” е възнаграден с този именно от Президента . Злоупотребите „Белене” и бездействието на Велчев са факт, който се развява от премиерът поне по три пъти на ден!

Коментарът оставям за мислещите.

Последно променен на Четвъртък, 18 Октомври 2012 11:34

You are here  : Начало