Закона Попова - Закон на Комунистическия Капитализъм PDF Print
Сряда, 05 Октомври 2011 18:44

Иво Койчев, председател на "Рома Дестини"

Иво Койчев

председател на "Рома Дестини"

Закона на Маргарита Попова, който регламентира конфискацията на имуществото придобито по "престъпен начин", без съдебно решение, е ОПАСЕН ЗАКОН, който разкрива манталитета на сегашните управници, свързан с посткомунистическо влияние и мислене.

Една от основните функции на демокрацията, освен свободата и гражданските права, е да развие и пазара. Тоест демокрацията създава среда, в която пазара да се развива СВОБОДНО и да се САМОРЕГУЛИРА!

Но това, което може да се види през последните години в България, е развитие на капитализъм (демокрация) от комунистически тип (нещо подобно като в Китай). Бързо обогатяване на разни типове, бизнеси, компании, групировки и т.н.

Пазарът и бизнесът (цялата икономика) се разпредели между бивши комунистически функционери, техните деца и престъпници (това също се отнася и за ромските барони). Не е тайна, че всички "богаташи" и политици от близкото минало, са били агенти или сътрудници на Държавна Сигурност.

За 20 години, държавата ни обедня изключително много, всичките финансови средства и ресурси се съсредоточиха върху шепа хора. Това създаде среда на озвереност и омраза. Тази озвереност се прояви в две основни посоки:

Първата е имиграционна посока - В рамките на 20 години ни напуснаха близо един милион и половина български граждани, търсейки щастието и успеха извън България. Повечето от тях са озверени и пълни с омраза към всичко Държавно!

Втората посока е фрагментираност на Национална, Политическа и Етническа същност:

Националната фрагментираност, всъщност е разделението между русофили и русофоби - и идеологиите свързани с това. Голяма заслуга за това има БСП-БКП. Тук може да се кажат много неща, защото е свързано и с икономически, политически и идеологически интереси. Вярвам, че ако Европейския съюз се разпадне, България ще бъде първата, която ще се върне отново под влиянието (не, че сега не е) на Русия!

Политическата фрагментираност е всъщност допущането на партии от етнически характер, които нямат нищо общо с националната идентичност и интегритет. Кои са етническите партии? Те са ДПС, Атака, ВМРО, Евророма, Дром, цар Киро и всички останали малки организации с такава насоченост! Това е допуснато от бившите (настоящи) комунисти, с цел да има по-лесен контрол над обществото. Тяхната сила се намира в сегрегацията, а не в десегрегацията. Вземете за пример всички обособени райони с етнически турци и роми, чийто език е станал турския (културална асимилираност). Те никога няма да гласуват на партия според убеждения основани върху ценности, а ще гласуват на етнически принцип. Това е и начинът, чрез който се създадоха етническите тартори: Ахмед Доган, Касим Дал (той е друга игра), цар Киро, Цветелин Кънчев, Илия Илиев, Волен Сидеров, Расате и лидерите на ВМРО! Аз не вярвам, че етническите партии обичат България, те са ГОЛЯМО ЗЛО!!!!

Етническата фрагментираност, всъщност е следствие от националната и политическа фрагментраност. Тази фрагментираност отключи, ОМРАЗА във всяка етническа група. Създаде се кастова етническа и мултикултурална система на живот и оцеляване. Целта е да се предизвика национални напрежения, чиято цел е да се отколонява вниманието на народа от важните и ключовите за нея фактори.

Това е стара лява (комунистическа) стратегия с цел да се прикрият далаверите на шепа хора, които се възползват от това, че стоят на върха на системата.

Доган, Сидеров, Кирил Рашков, ВМРО и всички останали от този род политици, са маши в ръцете на по-големите играчи. Вярвам, че някои от тях нямат даже и представа за това, а и не е нужно?!

Този вид капитализъм, който виждаме в България, не е КАПИТАЛИЗЪМ ИЗГРАДЕН ОТ ЦЕННОСТИ, а е изграден от престъпност и корупция, който е регулиран изцяло от бившите комунисти. Закона на Попова е следващия закон допълнение, и не само това, но ще ускори още повече развитието на този ДИВ комунистически капитализъм. Целта е да не се допуснат други играчи на сцената, или ако се допуснат да се контролират.

Най-опасната част в този закон е конфискация на имуществото, без съдебно решение. Правителството, който е политически орган ще решава на кой и кога ще се конфискува имота.

Не мисля, че правителството и политическата ни каста са достигнали достатъчна зрялост и възвишеност, да определя чий имот ще се конфискува без съдебно решение!

Време е да се промени СИСТЕМАТА!

Последно променен на Сряда, 05 Октомври 2011 18:55

You are here  : Начало ПОДКРЕПИ