Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТ

Формуляри за присъединяване към жалбата срещу незаконните такси на Община Ямбол (актуализирани) PDF Print
Written by СПРАВЕДЛИВОСТ   
Сряда, 01 Февруари 2012 11:04

Гражданска инициатива СПРАВЕДЛИВОСТСлед като Върховния Администативен Съд върна делото по жалбата на СПРАВЕДЛИВОСТ срещу Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цените на услугите на територията на Община Ямбол, Административен съд - Ямбол насрочи заседание на 08 март 2012.

Всеки (физически или юридически лица), който желае да се присъедини към жалбата на СПРАВЕДЛИВОСТ, може да свали формуляр, приложен по-долу, да го попълни и да го внесе в Административен Съд - Ямбол.

Казусът с незаконността на местните данъци в Ямбол придоби изключителна актуалност в последните дни, понеже по предложение на кмета Георги Славов, новият общински съвет, доминиран от ГЕРБ, в последния работен ден на 2011, послушно повиши местните данъци и такси като такса битови отпадъци (с 50%) и др. Бяха повишени и данъчните оценки на имотите, въпреки че от 2008-а до сега цените на имотите в града са спаднали.

Скандално е, че кметът и неговото обкръжение, въпреки незаконността на местните такси в града, въпреки тежката икономическа криза и свързаните с нея свити доходи, безработица и бедност, решиха да увеличат данъците на фирмите и населението. С оглед многобройните скандали с корупционен привкус, в които участва кметът на Ямбол Георги Славов и свързаните с тях разхищения на обществени средства в посока приближени фирми, има доста основания съмнението, че Славов е решил да облагодетелства близки нему за сметка изтънелия джоб на граждани и фирми от Ямбол.

Тези, които желаят да се присъединят към жалбата на СПРАВЕДЛИВОСТ срещу незаконните общински такси и данъци в Ямбол, могат да свалят формулярите от долните линкове, да ги попълнят и да ги внесат в деловодството на Административен Съд-Ямбол.

за повече информация можете да пишете на ipanchev78 AT gmail.com

формуляр за физически лица

формуляр за юридически лица

AddThis Social Bookmark Button
Последно променен на Сряда, 01 Февруари 2012 11:54
 

Add comment

Security code
Refresh

Адв. Иван Груйкин в ТВ Скат - зависимата съдебна система, защо няма съд за политици

FACEBOOK

Харесай spravedlivost.net

Адв. Иван Груйкин в Нова ТВ - за незаконните такси на държава и общини

Присъедини се към страницата ни във Фейсбук

Д-р Кацаров за държавната политика в здравеопазването

Общото между социализма и нацизма

Какво е Капитализъм и кое е общото между Социализъм, Фашизъм, Комунизъм и Нацизъм

Пресконференция на Справедливост в Русе 15.02.2012

ПЕТИЦИЯ

Петиция за Лустрация агентите на Държавна Сигурност на Комунистическа България

Media RSS


You are here  : Начало ПОДКРЕПИ